Vasiliade Minola

Vasiliade-Minola

Voluntar

Ma numesc Vasiliade Minola si in urma cu 8 ani mi-am tratat aici dependenta . Am venit in acest centru descurajata,deprimata si total dezorientata.Am urmat tratamentul psihologic si celelalte terapii din comunitate intr-o perioada de 6-8 luni.
Dupa un an de zile,recapatandu-mi increderea in mine, dorinta si sensul in viata,am ales sa raman in acest centru pentru a ajuta si alte persone sa-si regaseasca linistea,drumul in viata,pofta de a trai si dorinta de a realiza ceva cu propria lor viata.

Experienta de lucru cu femeile dependente mi-a adus satisfactii si multumire sufleteasca,sentimentul utilitatii ,o intarire a propriului drum in abstinenta si dorinta de a fi folositoare oamenilor.
Zi de zi ma confrunt cu diverse probleme ale pacientelor,ce apar in centru,pe care ma straduiesc sa le rezolv impreuna cu echipa terapeutica sau uneori chiar singura.
Munca cu femeile dependente o simt uneori dificila,iar alteori plina de bucurii.
Retraiesc impreuna cu cele care au nevoie de ajutor,momente ale dependentei mele,ceea ce ma ajuta sa le ofer intelegere si compasiune.

In prezent ma ocup cu distribuirea medicamentelor,ofer relatii celor interesati de centrul nostru si asigur serviciu de permanenta.Particip la orele de consiliere cu familia.

Pregatire profesionala
1984-Facultatea de imbunatiri funciare
2006-2007- Formare in “Terapia in comunitatea terapeutica”,formator dr.psihiatru Andre Moreau

Calificari
• Diploma de inginer in imbunatatiri funciare
• Certificat in desfasurarea terapiei in cadrul comunitatilor terapeutice

Servicii oferite:
-permanenta
-administrare medicamente
-participare la consilierea familiei
-alte activitati necesare unei bune desfasurari a centului

Name:

Vasiliade Minola

Skills:

Voluntariat